Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Amorin Oy

Henna ja Susanna pyörittävät yhdessä myös Amorin yritystä, joka on seksologian alan asiantuntijayritys.

Amorin on nyt tällä hetkellä uudistuksen alla ja pian heidän kauttaan löydät seksuaaliterapiapalvelut myös ympäri Suomen. Olemme ylpeänä mukana yhteistyössä Amorinin kanssa ja kannustamme tutustumaan Hennan toiseen yritykseen. 

Amorin tarjoaa myös verkkokaupan seksin ja nautinnon välineille, josta löydät tietoa välineistä sensitiivisesti ja rehellisesti. Tuotteisiin voit tutustua osoitteessa www.amorin.fi.

Voit kysyä lisää Hennalta numerosta 0503447864 tai sähköpostilla henna.suikki@terapiaperhonen.com

 
seksuaalisuus terveydenhuollossa

Tietoa seksivälineistä

Oletko miettinyt mitä ovat seksin välineet ja mitä seksivälineitä on saatavilla? Oletko kiinnostunut itse hankkimaan itsellesi välineitä? Tarvitsisiko asiakkaasi tietoa tai tukea seksivälineistä ja niiden hankinnasta?

Henna on kouluttanut seksin ja nautinnon välineistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja luennoinut aiheesta muun muassa Sairaanhoitajapäivillä sekä Apuvälinemessuilla.

Henna tarjoaa mahdollisuuden luentoon, koulutukseen tai kevyempään tilaisuuteen seksin ja nautinnon välineistä erityisosaamisenaan erityistä tukea tarvitsevat ihmiset. 

Koulutuksemme ja luentomme tarjoaa teille tietoa seksuaalisuuden kohtaamisesta ja keinoja ohjata asiakkaita tuotteiden käytössä. Koulutuksessa käydään läpi eri tuoteryhmät, tuotteiden toiminta käytännössä ja sitä, mitä henkilökunnalta vaaditaan, jos asiakas haluaa tuotteiden käyttöön apua. Henkilökunta ja jos haluatte, myös asiakkaat pääsevät tutustumaan ja halutessaan tilaamaan tuotteita, saamalla niihin myös opastuksen.

Välineiden verkkokauppaan pääset suoraan www.amorin.fi/tuotteet

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi -opas seksin ja nautinnon välineistä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille sekä seksologeille

opas

Tämä teos tarjoaa erinomaisen lisätyökalun jokaiselle sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiselle, joka haluaa kohdata ihmisen myös seksuaalisuuden ulottuvuuksien äärellä ja ohjata asiakkaan tarvittaessa oikean välineen pariin sekä seksologeille, jotka haluavat laajentaa jo olemassa olevaa osaamistaan seksivälineisiin ja saada lisäymmärrystä niiden mahdollisuuksista.

Monet ihmiset hyötyvät tutkitusti seksivälineestä ja sen käytöstä niin seksuaaliterveyden, kuin nautinnonkin näkökulmasta. Silti edelleen tarve ja väline harvoin kohtaavat, sillä ammattilaisilla ei ole riittävästi osaamista ja ymmärrystä välineistä. Tällöin niiden äärelle ei kokemuksemme mukaan uskalleta ohjata tai vastuu oikean välineen löytämisestä jätetään asiakkaalle. Tämä opas on ratkaisu sinulle, joka tunnistat ohjaamisen merkityksen työssäsi mutta kaipaat lisää tietoa ja ymmärrystä seksivälineiden mahdollisuuksista ja käytöstä.

Teos tarjoaa käyttöösi sensitiivistä materiaalia ja oikeaa, tutkimuspohjaista tietoa puheeksi ottamisen sekä hyvinvointia tukevan kohtaamisen tueksi. Löydät sieltä tietoa yleisimpien seksivälineiden käyttötarkoituksista ja mahdollisuuksista. Jokaisen osion loppuun olemme luoneet pienen napakan yhteenvedon siitä, kenelle voit eritoten kyseenomaisia välineitä suositella. Olemme koonneet monipuolisen paketin niin tutkitun tiedon kuin kliinisen kokemuksemme tuoman osaamisemme myötä ja tarjoamme ennennäkemättömän kokonaisuuden aiheesta, joka aiemmin on koettu irrallisena osana seksologian tieteenalaa.

Toiveenamme on vahvistaa keskustelukulttuuria, jossa jokaisen mahdollisuus omannäköiseen seksiin ja nautintoon toteutuu ja välineistä puhuminen olisi luonteva osa asiakastyötä. Monelle asiakkaalle se, että ammattilainen suosittelee seksivälinettä, antaa vasta todellisen luvan ja uskalluksen hakeutua niiden pariin.

Haluatko lisätietoa Amorin Oysta?

Palautetta palvelustamme? Mielipiteesi on meille tärkeä!

Voit kirjoittaa myös nimimerkillä, jotta voimme julkaista palautteesi kotisivuillamme. Kiitos! <3

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.