Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Laitevuokraus

Laitevuokraus saatavilla sekä Mikkelin että Savonlinnan toimipisteillä. Vuokraa laite viikoksi tai kuukaudeksi!

Mikkelin toimipisteellä meiltä voit vuokrata Elle Tens tai Nu-Tek Levator Mini laitteet. Voit soittaa Mikkelin toimipisteellä Maisalle tai Hennalle ja nouto sovitaan osoitteesta Raatihuoneenkatu 12.

Savonlinnan toimipisteeltä meiltä voit vuokrata Elle Tens laitetta. Voit soittaa Savonlinnan toimipisteelle Lauralle ja nouto sovitaan osoitteesta Nojanmaantie 26. 

Elle Tens -laite on sähkölaite (TENS: Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio), jota käytetään varsinkin lääkkeettömänä kivunlievityskeinona synnytyksiin ja jälkisupistuksiin. TENS laitetta käytetään myös pitkittyneen kivun hoidossa, lihasjännityksiin tai -kramppeihin. Laite lähettää sähköimpulsseja ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. Elektrodit asetetaan iholle toivotulle alueelle.

ELLE TENS

Elle Tens -laite on sähkölaite (TENS: Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio), jota käytetään varsinkin lääkkeettömänä kivunlievityskeinona synnytyksiin ja jälkisupistuksiin. TENS laitetta käytetään myös pitkittyneen kivun hoidossa, lihasjännityksiin tai -kramppeihin. Laite lähettää sähköimpulsseja ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. 

Elektrodit asetetaan iholle toivotulle alueelle.

Monet kokevat sen erityisen tehokkaana supistuskipujen hoidossa synnytyksen aikana ja sen jälkeen.  Tyypillisesti vuokra-aika on 38-42 raskausviikot.

Loppuraskaudesta ja synnytyksen aikana: Elle TENS -laitteen käytön voi aloittaa 37. raskausviikolla käyttöohjeita noudattaen. Laitetta voi käyttää synnytyksen aikana supistuskipujen hoitoon. Supistuksen aikana voit käyttää yhtenäistä stimulaatiota helpottamaan kipua ja supistusten välissä valita sykkivän ohjelman. Voit lukea lisää synnytyksen aikana käytettävänä apukeinona Elle TENS – Synnytyksen ABC (doules.fi) 

Synnytyksen jälkeen: Elle Tens auttaa jälkisupistuksiin ja voit käyttää sitä myös niska-, hartia- ja selkäkipujen, kuukautiskipujen ja sektion jälkeisten kipujen lievittämiseen. Laitteen avulla voi stimuloida myös lantionpohjan lihaksia ja aloittaa niiden kuntouttamista synnytyksen jälkeen tai inkontinenssivaivojen yhteydessä. 

Elle Tens laitetta voi käyttää esimerkiksi CRPS kipuoireyhtymän hoidossa tai tuki- ja liikuntaelimistön pitkäaikaisiin kiputiloihin. Myös lihaskrampit ja niska- ja hartiaseudun kivut voivat helpottaa TENS laitteen avulla.

Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Laitetta ei tule koskaan käyttää suihkussa tai ammeessa.

ELLE Tens laitteen vuokraushinta on 15 € / viikko tai 39 € / kuukausi (sis. alv). Laitteen vuokraan ei sisälly laite-elektrodit, mutta saat ne tarvittaessa ostettua mieltä mukaasi 12 € / kpl. Elektrodeja voi käyttää useamman kerran ja niitä ei tarvitse palauttaa. Ne kannattaa säilyttää samassa muovissa, missä ne tulevat ja ne säilyvät näin pidemmän aikaa käyttökelpoisina. Vuokraaja on vastuussa laitteesta vuokra-ajan ja vastaa siitä täydellä hinnalla (95€).

Laitevuokraus. Nu-Tek Levator Mini on lantionpohjan kuntoutukseen tarkoitettu laite, jonka avulla opit tunnistamaan lantionpohjan lihaksesi, sekä rentouttamaan ja jännittämään niitä. Säännöllinen käyttö vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja korjaa lihastoimintaa sekä hermotusta. Laite sisältää valmiit ohjelmat esimerkiksi lantionpohjan maksimi- ja kestovoiman harjoittamiseen, tuntohermojen stimulointiin sekä kivunlievitykseen.

NU-TEK LEVATOR MINI

Nu-Tek Levator Mini on lantionpohjan kuntoutukseen tarkoitettu laite, jonka avulla opit tunnistamaan lantionpohjan lihaksesi, sekä rentouttamaan ja jännittämään niitä. Säännöllinen käyttö vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja korjaa lihastoimintaa sekä hermotusta. Laite sisältää valmiit ohjelmat esimerkiksi lantionpohjan maksimi- ja kestovoiman harjoittamiseen, tuntohermojen stimulointiin sekä kivunlievitykseen.  

Nu-Tek laitteessa on elektrodi, joka asetetaan emättimeen tai peräaukkoon ja sähköimpulssien kautta se aktivoi ja hoitaa lantionpohjan lihaksistoa. Suosittelemme, että olet käynyt Maisan vastaanotolla ennen laitteen vuokrausta, jos et ole käyttänyt vastaavaa laitetta aiemmin. Maisa pystyy arvioimaan lantionpohjan tilaa ja antamaan tarkemmat ohjeet harjoitteluun sekä laitteen käyttöön.

Nu-Tek laitetta voi kokeilla, mikäli sinulla on

  • lantionpohjan lihasten tunnistamisongelmia
  • virtsankarkailua tai inkontinessia
  • emättimen kiputiloja (vulvodynia tai vaginismi)


Nu-Tek laitteen vuokraushinta on 15 € / viikko tai 39 € / kuukausi (sis. alv). Laitteen vuokraan ei sisälly laite-elektrodin, mutta saat sen tarvittaessa ostettua mieltä mukaasi 25 € / kpl. Elektrodia voi käyttää useamman kerran ja sitä ei palauteta. Elektrodi kannattaa säilyttää samassa muovissa, missä se tulee ja se säilyy näin pidemmän aikaa käyttökelpoisena. Vuokraaja on vastuussa laitteesta vuokra-ajan ja vastaa siitä täydellä hinnalla (126€).

Laitevuokraus hinnasto

Laitteiden vuokraushinnat 15€/viikko tai 39€/kuukausi (sis.alv).

Tarvittaessa saat meiltä ostettua mukaan laite-elektrodit (12€).

Elle Tens on saatavilla sekä Mikkelissä että Savonlinnassa, NuTek vain Mikkelissä. 

Meidän kauttamme saat tilattua myös seksuaalisuuden ja lantionpohjan välineitä. Lisätietoja näistä Hennalta ja Maisalta. 

Raskausajan hieronta synnytykseen valmistautumisessa

Raskausajan hieronta on syvärentouttava hieronta, joka soveltuu niin raskaana oleville kuin synnytyksestä palautumiseenkin. Hieronnassa käytetään pehmeämpiä otteita, jolloin hieronnan vaikutus on klassista hierontaa rentouttavampi. Hieronta on mahdollista toteuttaa kylkimakuulla tai istuen. Syvärentouttava hieronta helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja, parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta sekä vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan.

Syvärentouttavassa hieronnassa voidaan käsitellä myös vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä korvista sekä jalkapohjista. Sen tarkoituksena on hoitaa heijastepisteissä olevaa arkuutta, jotka puolestaan korjaavat ja tasapainottavat kehon eri osien toimintahäiriöitä.

Syvärentouttava hieronta sopii kaikille ja tätä suosittelemme raskausajan hieronnaksi. Loppuraskaudesta (rv 38 jälkeen) voidaan käsitellä vyöhyketerapeuttisista pisteistä niitä, jotka valmistavat kehoa tulevaan tapahtumaan. Valittavissa on 60min ja 90min ajat ja molemmissa hieronta tehdään koko keholle.

Pääsetkö tarvittaessa nopeasti? Liity peruutusaikojen ilmoituslistalle.

Listalla oleminen ei velvoita sinua mihinkään mutta lähetämme viestin, mikäli joku peruu varatun ajan.
Peruutusajat myydään 10 %:n alennuksella.

Palautetta palvelustamme? Mielipiteesi on meille tärkeä!

Voit kirjoittaa myös nimimerkillä, jotta voimme julkaista palautteesi kotisivuillamme. Kiitos! <3

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.