Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Jaana Hannikainen (Savonlinna)

TOIMINTATERAPEUTTI

Varaa aika Jaanalle toimintaterapiaan

Jaana Hannikainen (Savonlinna)

  • Toimintaterapeutti AMK
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

Moikka!

Olen Jaana, toimintaterapeutti ja minuun törmää Savonlinnan toimipisteellä sekä ympäri maakuntaa kotikäynneillä (esimerkiksi Juvalta tai Puumalasta). Olen työskennellyt lähinnä lasten parissa kuntouttavana toimintaterapeuttina sekä arviointityössä. Työkokemusta ja osaamista löytyy myös lastensuojelutyöstä ja päihdekuntoutuksesta sekä perheiden kanssa työskentelystä.  

Työvuosien aikana on käyty laajasti erilaisia koulutuksia, jotka tukeneet ammattillista kasvuani. Laajimpana koulutuksena mainittakoon ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. 

Olen iloinen, avoin, mutkaton ja herkkä persoona. Asiakastyössä minulle merkityksellistä on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Ajattelen, että jokaisella meillä on perustarpeena tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olemme. Positiivisuus ja myönteisyys sekä asioiden läpinäkyvyys ovat minulle tärkeitä henkilökohtaisia arvoja, näiden varaan on myös hyvä rakentaa vuorovaikutussuhde toimintaterapiassa sekä itse kuntoutusprosessi

LASTEN TOIMINTATERAPIASTA

Olen työskennellyt lasten parissa lähes koko työurani. Asiakkainani on ollut vauvoja, taaperoita, leikki-ikäisiä ja kouluikäisiä. Lasten toimintaterapeuttina haluan olla tukemassa lapsen kasvua ja kehitystä, vahvistaa lapsen osallisuutta ja toimijuutta omassa arjessa, myötävaikuttaa vahvan itsetunnon rakentumista. Lasten kuntoutuksessa korostuu yhteistyön tekeminen lapsen lähiverkoston ja ympäristön kanssa, jonka koen itselleni hyvin luontevaksi ja mielekkääksi. 

RATKAISUKESKEINEN NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

Nepsyvalmentajana olen ratkaisukeskeinen, asiakkaan vahvuuksiin ja voimavaroihin keskittyvä. Valmennuksessa haluan keskittyä kuulemaan asiakkaan omat yksilölliset toiveet ja ihmiselle itselle merkitykselliset asiat, jonka myötä voidaan saada arkeen ja elämään toivottua muutosta. 

Asiakaskommentteja Jaanasta

No testimonials were found.
Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.