Toimitusehdot

Yleistä

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää toimitustavoista, tuotteista tai maksutavoista, ota yhteyttä meihin ennen tilaamista. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

 

Toimitusaika

Otamme tilauksen käsittelyyn mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta, kuitenkin viimeistään 7 arkipäivän kuluttua.

Toimitusten viivästymisestä ilmoitamme suoraan asiakkaalle. Mikäli et saa tilausvahvistusta tilauksesta, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] mahdollisten teknisten ongelmien varalta.

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Terapiaperhonen Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

 

Toimitustavat

Terapiaperhonen.com verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia.

 

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 5,90 euroa ja ulkomaille 40 €.

 

Maksutavat

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa Checkout - maksunvälityspalvelun maksutavoilla. Kunkin maksutavan yhteydessä näet mahdollisen lisähinnan kyseiselle maksutavalle.

Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin. Ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttöehdot löytyvät kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta.

 

Checkout - maksu verkkopankkipainikkeilla

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Asiakaspalvelu
[email protected]
0800 552 010 (0,00€/min)
Arkisin klo 09 – 16

 

Palautukset

Virheettömillä ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautuksesta sekä noutamattomasta lähetyksestä aiheutuvat kulut maksaa asiakas itse.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 050 4750560 (arkisin 9-15).

Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä postikonttoriisi ja kauppiaaseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Palautusohjeet

Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia.

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

 

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi Suomeen sekä ulkomaille.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00