Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Aleksi Krasila

osteopaatti, koulutettu hieroja

Varaa aika Aleksille osteopatiaan tai hierontaan

osteopaatti aleksi krasila

Aleksi Krasila (Mikkeli)

  • Osteopaatti AMK
  • Koulutettu hieroja

Morjesta!

Olen Aleksi, osteopaatti ja hieroja Mikkelin toimipisteellä.  Nuorempana pelasin aktiivisesti jalkapalloa sekä jääpalloa ja hierojalla tuli käytyä huollattamassa omaa kroppaa. Siitä lähti oma kiinnostus tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. 

Manuaaliterapeuttina olen monipuolinen, toki hoitotilanne on aina yksilöllinen. Hierontakäsittelyt ovat napakoita, mutta ”ei kipua ei hyötyä” mentaliteetti ei aina pidä paikkaansa. Käytän hyvin paljon nivelten mobilisointia ja trigger-pisteitä mukana hoidossa.  Osteopatiassa tarpeen mukaan myös manipulaatiota (kansankielellä naksauttelua), mikäli sille on selkeä indikaatio. Hoitopöydällä käy lähes päivittäin vauvasta vaariin henkilöitä.

Ajanvarauksen minulle löydät nettiajanvarauksesta mutta voit myös soittaa tai laittaa viestiä. Jos en vastaa, niin soittelen kyllä takaisin päin! 

Nähdään pöydällä !  

osteopaatti aleksi krasila

VAUVOJEN JA LASTEN OSTEOPATIASTA 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita sekä vauvat että lapset. Nuorin pöydällä hoidossa käynyt vauva on ollut vasta 4 vuorokauden ikäinen, joten monenikäisiä on tullut autettua.

LEUAN JA PURENTALIHASTEN HOIDOSTA

Tähän Aleksi pian kertoo tästä lisää 🙂 

Asiakaskommentteja Aleksista

Jo yksi käynti osteopaatilla auttoi imetyskipuun huomattavasti. Aleksi sai käsiteltyä vauvan jumeja hellin ottein, vauvan kokoajan nukkuessa. Rikkinäiset rinnanpäät ei ole enää vuotanut ja imetys sujuu ilman hampaiden kiristystä ja viiltävää hermokipua. Suosittelen ehdottomasti kaikille viedä vauvansa Aleksille. Suurimmalla osalla vauvoista on synnytyksen jälkeen jonkinlaisia lihasjumeja ja kiputiloja.

Asiakas
Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.