Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Aleksi Krasila

osteopaatti, koulutettu hieroja

Varaa aika Aleksille osteopatiaan tai hierontaan

Aleksi Krasila (Mikkeli)

  • Osteopaatti AMK
  • Koulutettu hieroja

Morjesta!

Olen Aleksi, osteopaatti ja hieroja Mikkelin toimipisteellä.  Nuorempana pelasin aktiivisesti jalkapalloa sekä jääpalloa ja hierojalla tuli käytyä huollattamassa omaa kroppaa. Siitä lähti oma kiinnostus tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. 

Manuaaliterapeuttina olen monipuolinen, toki hoitotilanne on aina yksilöllinen. Hierontakäsittelyt ovat napakoita, mutta ”ei kipua ei hyötyä” mentaliteetti ei aina pidä paikkaansa. Käytän hyvin paljon nivelten mobilisointia ja trigger-pisteitä mukana hoidossa.  Osteopatiassa tarpeen mukaan myös manipulaatiota (kansankielellä naksauttelua), mikäli sille on selkeä indikaatio. Hoitopöydällä käy lähes päivittäin vauvasta vaariin henkilöitä.

Ajanvarauksen minulle löydät nettiajanvarauksesta mutta voit myös soittaa tai laittaa viestiä. Jos en vastaa, niin soittelen kyllä takaisin päin! 

Nähdään pöydällä !  

VAUVOJEN JA LASTEN OSTEOPATIASTA 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita sekä vauvat että lapset. Nuorin pöydällä hoidossa käynyt vauva on ollut vasta 4 vuorokauden ikäinen, joten monenikäisiä on tullut autettua.

Vauvaperhosen palveluissa on osteopatia vahvasti mukana. 

LEUAN JA PURENTALIHASTEN HOIDOSTA

Purentalihasten sekä leukanivelen vaikutus koko kehoon on nykyään entistä enemmän esillä. Esimerkiksi, kun puret hampaita yhteen lantionpohjan lihaksissa tapahtuu aktivaatiota. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikös? Purentalihasten hoitamisessa ei keskitytä pelkästään suun sisältä tai poskien päältä hoitamiseen. Hoidossa keskitytään myös niskan, kaulan, yläaukeaman ja hartian pehmytkudoksiin sekä niveliin. Esimerkiksi kaularangan varsinkin yläniskan ojennuksen vapaa liike on tärkeä, kun haukkaat omenaa. Suun pitää avautua kunnolla. Suun avaamisessa pää/niska tekee pienen “niiaus” liikkeen. Rajoittunut kaularangan ojennus vaikeuttaa leukanivelen liikettä ja suu ei välttämättä avaudu niin hyvin ja koetaan “jumin” tunnetta. Leukanivelen toimintahäiriöstä voi aiheutua erilaisia vaivoja esimerkiksi tinnitusta tai huimausta.

Yöllä tapahtuvaan narskutteluun ja päivisin tahattomaan hampaiden yhteenpuremiseen on stressi hyvin usein suurena tekijänä. Kehon manuallinen hoitaminen laskee usein kehon stressitasoja alaspäin ja kohdennettu hoito purentalihaksiin voi helpottaa hampaiden yhteenpuremista tai pahinta bruksaamista. Suosittelen hyvin usein hammaslääkärin konsultaatiota mikäli sille on selkeät tarpeet.

“Aamulla leuan alue ja kasvot tuntuvat todella jumisilta” “Puoliso sanoi, että narskuttelin jälleen koko yön” “Huomaan pitkin päivää purevani hampaita yhteen” Kuulostaako tutulta ? Tämmöisiä puheita kuulen hyvin usein vastaanotolla. Jos vähäänkään mietityttää voisiko niska jumittelun taustalla olla esimerkiksi leuasta tai purentalihaksista tuleva vaiva niin tulehan vastaanotolle !

Asiakaskommentteja Aleksista

Kiitos Aleksi! Keho rauhottunu aiva selkeesti. Tuntuu, et palasin vähä omaa kotii 😊

Asiakas

Jo yksi käynti osteopaatilla auttoi imetyskipuun huomattavasti. Aleksi sai käsiteltyä vauvan jumeja hellin ottein, vauvan kokoajan nukkuessa. Rikkinäiset rinnanpäät ei ole enää vuotanut ja imetys sujuu ilman hampaiden kiristystä ja viiltävää hermokipua. Suosittelen ehdottomasti kaikille viedä vauvansa Aleksille. Suurimmalla osalla vauvoista on synnytyksen jälkeen jonkinlaisia lihasjumeja ja kiputiloja.

Asiakas
Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.