FYSIOTERAPEUTTI

Maisa Malinen (Mikkeli)

Moikka!

Olen Maisa, mikkeliläinen fysioterapeutti, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Aloittelen Terapiaperhosen tiimissä hiljalleen syksyllä 2022.

 

Fysioterapeutiksi valmistuin Tampereelta v. 2012 ja alan töissä olen saanut olla siitä asti. Monipuolista kokemusta löytyy mm. selkäydinvammapotilaiden kuntoutuksesta, työterveydestä, geriatrisesta kuntoutuksesta sekä  erilaisten ryhmien ohjaamisesta niin altaassa kuin kuivalla maalla. Fysioterapeuttina olen toiminut niin laitos-, avo- kuin kotikuntoutuksessakin. Myös yksityisellä puolella olen työskennellyt aiemmin.

 

Olen kouluttautunut vauvojen ja lasten uniohjaajaksi ja teen työtä myös unikonsulttina Uninen siili -yrityksessä. Unityössä on ollut mahtavaa työskennellä ihan uudenlaisen asiakaskunnan kanssa ja auttaa perheitä saamaan parempien unien myötä enemmän voimavaroja arkeen. Väsyneiden vanhempien kanssa työskennellessä on todella kirkastunut, miten tärkeää motivoiminen ja asiakkaan oman itseluottamuksen kasvattaminen on projektin onnistumiselle.

 

"Kun nyt jaksaa jonkin aikaa panostaa, niin tulevaisuus on selvästi helpompi" - tämä ajatustapa on vahvasti läsnä myös fysioterapeutin filosofiassani!

 

Työssäni niin unikonsulttina kuin fysioterapeuttina haluan antaa asiakkaalle keinot ja avaimet onnistumiseen ja sen jälkeen keskittyä tsemppaamaan ja kannustamaan, kun asiakas itse saa tuloksia aikaan ja voimaantuu sitä kautta.

 

Fysioterapeuttina olenkin kannustava ja ymmärtäväinen, mutta haluan myös tuloksia, eihän hommaa ihan vain harrastuksen vuoksi tehdä!

Minusta on ihan parasta ohjata asiakkaita ja auttaa heitä ymmärtämään syitä esimerkiksi tules-vaivojensa takana.

 

Koen, että asiakkaat motivoituvatkin parhaiten kuntoutukseen, kun olen kertonut heille myös hieman teoriaa valittujen kuntoutusmenetelmien takana. On tärkeää, että asioita ei tehdä vain siksi, koska minä sanon niin, vaan asiakas ymmärtää aidosti esimerkiksi ohjettujen liikkeiden perusteet ja vaikutukset!

 

Omien raskauksien myötä minulla heräsi myös suuri kiinnostus äitiysfysioterapiaan sekä raskaudesta palautumisen tukemiseen fysioterapeuttisin keinoin. Toivon, että tulevaisuudessa voisin opiskella tätä aihetta vielä paljon lisää! Äitiyshieronnan saloihin olenkin jo perehtynyt 🙂

 

Varaa aika, niin aloitetaan sinun elämänlaadun parantaminen yhdessä!

 

Yhteistyöllä syntyy paras lopputulos! <3

Varaa aika Maisalle fysioterapiaan

Maisa

Maisa Malinen

Fysioterapeutti AMK

Puh. 044 706 3068

Maisasta kuultua

Maisan kanssa oli luontevaa ja rentoa jutella hieronnan aikana. Myös itse hieronta oli todella hyvä ja miellyttävä.

Jenni
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
Terapiaperhonen