Tehokasta ja vaikuttavaa kuntoutusta kokonaisvaltaisesti – jotta sinä voit toteuttaa unelmasi!

Maisa Malinen (Mikkeli)

FYSIOTERAPEUTTI

Varaa aika Maisalle fysioterapiaan

Maisa Malinen (Mikkeli)

  • Fysioterapeutti AMK
  • Äitiysfysioterapeutti

Moikka!

Olen Maisa, mikkeliläinen fysioterapeutti, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Olen aloittanut Terapiaperhosen tiimissä syksyllä 2022.

Fysioterapeutiksi valmistuin Tampereelta v. 2012 ja alan töissä olen saanut olla siitä asti. Monipuolista kokemusta löytyy mm. selkäydinvammapotilaiden kuntoutuksesta, työterveydestä, geriatrisesta kuntoutuksesta sekä erilaisten ryhmien ohjaamisesta niin altaassa kuin kuivalla maalla. Fysioterapeuttina olen toiminut niin laitos-, avo- kuin kotikuntoutuksessakin. Myös yksityisellä puolella olen työskennellyt aiemmin.

Omien raskauksien myötä minulla heräsi myös suuri kiinnostus äitiysfysioterapiaan sekä raskaudesta palautumisen tukemiseen fysioterapeuttisin keinoin. Olenkin äitiysfysioterapian erikoistumisopinnoissani perehtynyt raskaana olevien ja synnyttäneiden fysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä erikoistunut fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen tarjoamiseen.

Lisäksi olen kouluttautunut myös vauvojen ja lasten uniohjaajaksi ja teen työtä unikonsulttina Uninen siili -yrityksessä. Väsyneiden vanhempien kanssa työskennellessä on todella kirkastunut, miten tärkeää motivoiminen ja asiakkaan oman itseluottamuksen kasvattaminen on projektin onnistumiselle.

”Kun nyt jaksaa jonkin aikaa panostaa, niin jatkossa tilanne on helpompi” – tämä ajatustapa on vahvasti läsnä niin fysioterapeutin kuin unikonsultin filosofiassani!

Työssäni haluan antaa asiakkaalle keinot ja avaimet onnistumiseen ja sen jälkeen keskittyä tsemppaamaan ja kannustamaan, kun asiakas itse saa tuloksia aikaan ja voimaantuu sitä kautta.

Fysioterapeuttina olen kannustava ja ymmärtäväinen, mutta haluan myös tuloksia, eihän hommaa ihan vain harrastuksen vuoksi tehdä!

Minusta on ihan parasta ohjata asiakkaita ja auttaa heitä ymmärtämään syitä esimerkiksi tules-vaivojen takana ja oppia uutta äitiyden myötä muuttuvasta kehostaan. Tarjoamani fysioterapia on kokonaisvaltaista ja haluan huomioida asiakkaiden voimavarat tarkkaan.

Koen, että asiakkaat motivoituvat parhaiten kuntoutukseen, kun olen kertonut heille myös hieman teoriaa valittujen kuntoutusmenetelmien takana. On tärkeää, että asioita ei tehdä vain siksi, koska minä sanon niin, vaan asiakas ymmärtää aidosti esimerkiksi ohjattujen liikkeiden perusteet ja vaikutukset!

Yhteistyöllä syntyy paras lopputulos! <3

Asiakaskommentteja Maisasta

Mukava ja helposti lähestyttävä tunnelma. Paljon hyvää informaatiota ja johdonmukainen käynti.

Fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen asiakas

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa ihana palvelu ja todella asiakkaan huomioonottava. Kiitos!<3

Asiakas

Maisa on ammattitaitoinen. Osaa lukea tilannetta, hoito sen päiväisen voinnin mukaan. Joustava, välillä on pitänyt siirrellä aikoja. Iloinen ja hyväntuulinen. Kohtelias. Lisäksi itse pidän, että voin jutella hoitoa saadessa, niin aika kuluu hujauksessa.

Asiakas

Todella ammattitaitoinen ja erityisen napakka otteinen! Olen tykännyt paljon uudesta fyssaristani.
Ammattitaito ja kyky lukea asiakasta

Janni

Maisan kanssa oli luontevaa ja rentoa jutella hieronnan aikana. Myös itse hieronta oli todella hyvä ja miellyttävä.

Jenni