Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Maisa Malinen (Mikkeli)

FYSIOTERAPEUTTI

Varaa aika Maisalle fysioterapiaan

maisa malinen yö virtsankarkailu

Maisa Malinen (Mikkeli)

  • Fysioterapeutti AMK
  • Äitiysfysioterapeutti
  • Pediatrinen uniohjaaja
  • WHO imetysohjaaja 
  • Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Moikka!

Olen Maisa fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti ja pediatrinen uniohjaaja. Minut löytää  Mikkelin toimipisteeltä.  

Työssäni haluan antaa asiakkaalle keinot ja avaimet onnistumiseen ja sen jälkeen keskittyä tsemppaamaan ja kannustamaan, kun asiakas itse saa tuloksia aikaan ja luottoa omaan tekemiseen. 

Fysioterapeuttina olen kannustava ja ymmärtäväinen, mutta haluan myös tuloksia, eihän hommaa ihan vain harrastuksen vuoksi tehdä!

Yhteistyöllä syntyy paras lopputulos! 

Ajanvarauksen voit tehdä nettiajanvarauksesta tai soittamalla minulle! Soitan kyllä takaisin päin, jos en vastaa! 

Löydät Perhosen vauvapalvelut nyt myös Instagramista @vauvaperhonen ja voit lukea lisää Vauvaperhonen – Mikkeli – Terapiaperhonen

FYSIOTERAPIASTA 

Fysioterapeuttina minulla on monipuolista kokemusta  muun muassa selkäydinvammapotilaiden kuntoutuksesta, työterveydestä, geriatrisesta kuntoutuksesta sekä erilaisten ryhmien ohjaamisesta niin altaassa kuin kuivalla maalla. Fysioterapeuttina olen toiminut niin laitos-, avo- kuin kotikuntoutuksessakin. Myös yksityisellä puolella olen työskennellyt aiemmin.

maisa malinen yö virtsankarkailu

ÄITIYSFYSIOTERAPIASTA 

Omien raskauksien myötä minulla heräsi myös suuri kiinnostus äitiysfysioterapiaan sekä raskaudesta palautumisen tukemiseen fysioterapeuttisin keinoin. Olenkin jatko-opinnoissani erikoistunut raskaana olevien ja synnyttäneiden äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä erikoistunut fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen tarjoamiseen. Lisäksi olen kouluttautunut vauvojen ja lasten pediatriseksi uniohjaajaksi sekä WHO imetysohjaajaksi Varsinkin tuoreiden äitien kanssa työskennellessä koen erityisen tärkeäksi katsoa kokonaiskuvaa; jos imetys ja vauvan kasvu stressaa ja yöt menee valvoessa, en ole ensimmäisten joukossa lisäämässä kuormaa lantionpohjaharjoitteita määräämällä.

Minusta on ihan parasta ohjata asiakkaita ja auttaa heitä ymmärtämään syitä esimerkiksi raskauden tules-vaivojen takana ja oppia uutta äitiyden myötä muuttuvasta kehostaan. Tarjoamani fysioterapia on kokonaisvaltaista ja haluan huomioida asiakkaideni voimavarat tarkkaan.

Rakastan työssäni ohjauksellista otetta, jossa saan keskustelemalla tuotua asiakkaalle tietoa ja uusia oivalluksia, oli kyseessä sitten vauvan unihaasteet, imetyspulmat tai vaikka liitoskivut. On tärkeää, että asioita ei tehdä vain siksi, koska minä sanon niin, vaan asiakas ymmärtää aidosti ohjattujen asioiden perusteet ja aito motivaatio tehdä muutoksia syttyy!

UNIOHJAUKSESTA  

Lisäksi olen kouluttautunut myös vauvojen ja lasten uniohjaajaksi ja teen työtä unikonsulttina. Väsyneiden vanhempien kanssa työskennellessä on todella kirkastunut, miten tärkeää motivoiminen ja asiakkaan oman itseluottamuksen kasvattaminen on projektin onnistumiselle.

”Kun nyt jaksaa jonkin aikaa panostaa, niin jatkossa tilanne on helpompi” – tämä ajatustapa on vahvasti läsnä niin fysioterapeutin kuin unikonsultin filosofiassani!

Olen työskennellyt vauvojen ja lasten unikonsulttina vuodesta 2022 lähtien ja kouluttautunut Pediatriseksi uniohjaajaksi TAMK:ssa keväällä 2023.

Pediatrisena uniohjaajana autan vauvoja ja alle kouluikäisiä lapsia kohti parempia unia. Ohjaukseen voi hakeutua jo raskausaikana ennakoivasti tai myöhemmin kohdatessanne haasteita vauvan tai isommankin lapsen unissa.

Löydät lisätietoa esimerkiksi Uniuutiset-2_2022_web-pdf.pdf (uniliitto.fi)

IMETYSOHJAUKSESTA JA VAUVAHIERONNASTA

Olen kouluttautunut imetysohjaajaksi LAB:n ammattikorkeakoulussa syksyllä 2023. Vastaanotolta voit saada tukea imetyksen sujumiseen, hyvien imetysasentojen löytymiseen ja vauvan imuotteen paranemiseen. Vastaanotolle voi tulla missä vaiheessa imetystaivalta tahansa tai jo raskausaikana takaamaan parhaat mahdollisuudet imetyksen onnistumiselle.

Lisäksi tarjoan palveluna vauvoille vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. Vauvahieronta on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen hoito, jolla on tutkittua hyötyä vauvojen hyvinvointiin. Tervetuloa vastaanotolleni! 

Asiakaskommentteja Maisasta

Kiitos ihana Maisa tuhannesti unipuhelusta! Nää päiväunien siirtymävaiheet meinaa ajoittain aiheuttaa kyllä harmaita hiuksia, mutta sun ohjeilla varmasti päästään nyt taas hyvin eteenpäin. Ja toivotaan, että alkaa pian rytmit tasoittumaan. Jos ei niin palataan taas asiaan!

Uniohjaus asiakas

Täyden kympin kokemus =) Lämmin ja iloinen täydellä ammattitaidolla varustettu kohtaaminen.

Fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen asiakas

Mukava ja helposti lähestyttävä tunnelma. Paljon hyvää informaatiota ja johdonmukainen käynti.

Fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen asiakas

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa ihana palvelu ja todella asiakkaan huomioonottava. Kiitos!<3

Asiakas

Maisa on ammattitaitoinen. Osaa lukea tilannetta, hoito sen päiväisen voinnin mukaan. Joustava, välillä on pitänyt siirrellä aikoja. Iloinen ja hyväntuulinen. Kohtelias. Lisäksi itse pidän, että voin jutella hoitoa saadessa, niin aika kuluu hujauksessa.

Asiakas

Todella ammattitaitoinen ja erityisen napakka otteinen! Olen tykännyt paljon uudesta fyssaristani.
Ammattitaito ja kyky lukea asiakasta

Janni

Maisan kanssa oli luontevaa ja rentoa jutella hieronnan aikana. Myös itse hieronta oli todella hyvä ja miellyttävä.

Jenni
Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.