Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Riina Manninen

FYSIOTERAPEUTTI, TRE -ohjaaja, voice massage, akupunktio

Varaa aika Riinalle fysioterapiaan, akupunktioon, Voice Massage -hoitoon tai TRE-ohjaukseen.

Riina Manninen

Riina Manninen

  • Fysioterapeutti AMK
  • Sertifioitu TRE -ohjaaja
  • Voice Massage 
  • Akupunktio

Hei!

Pienen luovan opiskelutauon jälkeen olen palannut takaisin fysioterapian pariin – valmistuin taannoin puusepäksi, jota teen fysioterapian lisäksi. Vapaa-ajallani teen monenmoista! Luontoon pääsen rauhoittamaan itseäni metsätöiden parissa, hiihtämällä, lenkkeilemällä ja pyöräilemällä. Kesällä mökkeily on parasta! Riemua elämääni tuo myös musiikki – kuorolaulu, lavatanssit ja arjessa musan kuuntelu on aika mahtavaa!  

Otan vastaan Mikkelin toimipisteellä ja ajanvarauksen voit tehdä nettiajanvarauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit kysellä aikoja myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. 

riina manninen voice massage

FYSIOTERAPIASTA

Valmistuin 2005, jonka jälkeen olen työskennellyt yksityisellä, osastoilla sekä avopalveluissa. Toiselta ammatiltani olen uimaopettaja, joten vedessä tehtävä kuntoutus on myös lähellä sydäntäni.  

Ihmisen kehon kiehtova maailma herättää aina ihmetystä miten kestävä ja itseään korjaava se onkaan nykyelämän kiireessä ja paineessa! Sitä edesauttaakseni pyrin yhdessä asiakkaan kanssa löytämään oireen aiheuttajan ja tätä kautta ohjaamaan korjaavaa toimintaa. 

Mun vastaanotolta ensimmäisinä asioina mieleeni nousee: asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltainen huomioon ottaminen.  Pyrin kiireettömään vastaanottotilanteeseen. Annan vähän harjoitteita, jotka voit yhdistää arkeen. 

Voit lukea lisää TÄÄLTÄ. 

VOICE MASSAGE JA AKUPUNKTIO

Voice massagea olen käyttänyt paljon migreenin ja purentaongelmien hoitoon – purentaongelmiin saattaa vaikuttaa myös taustalla mahdollisesti vaikuttava stressi, minkä tiedostamiseen ja hallintaan voidaan kiinnittää huomiota vastaanottotilanteessa. Äänenkäytön ammattilaisia on käynyt myös vastaanotollani.  

Akupunktiossa olen saanut hyviä tuloksia migreenin hallintaan, lihaskireyksiin ja esimerkiksi nivelrikkoisten nivelten kipujen hallintaan. Akupunktio toimii hyvin myös, kun halutaan tasapainottaa kehon toimintoja. 

Etusivu | voicemassageyhdistys

Akupunktio (akupunktuuri) – Terveyskirjasto

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.