TOIMINTATERAPEUTTI

Nelly Örö (Mikkeli)

Terve!

Olen Nelly, vasta-aloittanut toimintaterapeutti. Valmistuin vuosi sitten eli joulukuussa 2020 Metropolia ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Haaveenani on ollut jo pitkään muuttaminen pienemmälle paikkakunnalle, lähemmäs luontoa. Mikkeli on minulle lapsuudesta tuttu kaupunki, josta on paljon hyviä muistoja. Terapiaperhosen lähestymistapa kuntoutukseen tuntui minusta hyvältä ja täällä sitä nyt ollaan! Valmistumisen jälkeen ennen Mikkeliin muuttoa olin hoitovapaalla eli olen siis pienen lapsen äiti.

Olen luonteeltani rauhallinen pohdiskelija. Luonnossa liikkuminen, tanssi ja äänellä itkeminen liikuttavat minua ja palauttavat arjen kiireistä. Nautin myös ruoanlaitosta ja lukemisesta sekä elämän pienistä ihmeistä lapseni silmin.

Minulle merkityksellistä työssäni on ihmisten kohtaaminen ja kuntoutujan tukeminen juuri siinä tilanteessa, missä hän sillä hetkellä on - sillä tästä hetkestä kurotamme kohti tavoitteita ja unelmia. Lisäksi koen tärkeiksi lähtökohdiksi traumainformoidun työotteen ja sen muistamisen, että olemme jokainen erottamaton osa yhteisöämme. Toimintaterapeuttina on ilo saada olla mukana tekemässä vaikuttavaa kuntoutusta ihmisten arjessa. Ajattelen, että olen itsekin täällä oppimassa koko ajan lisää toimintaterapiasta, ihmisistä ja elämästä yleensä. Etsitään yhdessä Sinun polkuasi mielekkääseen ja toimivaan arkeen!

 

Nelly Örö
Toimintaterapeutti AMK

Varaa aika Nellylle toimintaterapiaan

nelly

Nelly Örö

Toimintaterapeutti AMK

Puh. 044 7494 666

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00