Tehokasta ja vaikuttavaa kuntoutusta kokonaisvaltaisesti – jotta sinä voit toteuttaa unelmasi!

Satu Partanen (Mikkeli)

FYSIOTERAPEUTTI

Varaa aika Satulle fysioterapiaan

Satu Partanen (Mikkeli)

  • Fysioterapeutti AMK
  • Dry Needling

Moikka moi!

Minä olen Satu ja tullut vahvistukseksi Terapiaperhosen tiimiin syksyllä 2022! Minulle etenkin neurologinen fysioterapia on sydäntä lähellä ja työkokemusta on karttunutkin noin 12 vuotta tältä osa-alueelta. Olen mikkeliläinen nelihenkisen perheen äiti. Valmistuin Jyväskylästä vuonna 2010, minkä jälkeen olen työskennellyt niin erikoissairaanhoidon puolella kuin yksityiselläkin. Isommassa kuntoutuskeskuksessa ja myös pienemmissä yrityksissä työskentely on minulle tuttua. 

Erityisesti minua kiehtoo ihmisen elämän kokonaisvaltaisuus ja sen ihmeellisyys kaikkine ulottuvuuksineen. Myöskään fysioterapia ei rajoitu ihmisen fyysisten tekijöiden huomioimiseen, vaan on otettava huomioon elämän eri osa-alueet myös kuntoutuksen suunnittelussa, tavoitteissa ja toteutuksessa. Fysioterapeutin, kuntoutujan sekä lähiympäristön tiivis yhteistyö takaa parhaimman lopputuloksen, moniammatillista yhteistyötä unohtamatta. Terapiaperhosessa työskentelen tiiviissä yhteistyössä mm. toimintaterapeuttien kanssa.

Fysioterapeuttina olen napakka ja melko vaativakin, huumoria kuitenkaan unohtamatta! Tehokkaan harjoittelun vastapainona huomioin myös palautumisen sekä rentoutumisen tärkeyden. Jokainen kohtaaminen on minun ja asiakkaan yhteinen projekti, jossa molemmat sitoudutaan tavoitteisiin ja annetaan osamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Minun kanssani saa olla myös eri mieltä! 

Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin on ohjannut minua opiskelemaan ravintoon ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Olen koulutukseltani dipl.ravintoneuvoja. Valmistuin Terveysopisto Saluksesta Helsingistä vuonna 2018.

Käytän fysioterapiassa ja hieronnassa myös mahdollisuutena Dry Needling hoitomuotoa, jonka käyttöön olen aloittanut opinnot 2023 vuoden alusta. 

Asiakaskommentteja Satusta

Hyvää toimintaa on ollut. Ajat pitäneet ja asiat kaikki hoituneet. Terapia ollut mielekästä. Kaipaan paljon liikkuvuutta tukevaa harjoittelua. Todella osaavaa, ammattitaitoista toimintaa neurologisen fysioterapian osalta.

HM

Iloinen, asiakaslähtöinen ja tsemppaava fysioterapeutti. 🙂
Yllätyin iloisesti, kun aloitin asiakkuuden joitakin vuosia sitten Terapiaperhosessa. Terapeutit ovat olleet hyvin asiakaslähtöisiä sekä kannustavia ja vastaanotolle on aina ollut mukavaa tulla käymään.

kirppunen

Ihania, lämpimiä, aidosti välittäviä naisia.<3
Se että kysytään, ”miten voit.” Kuunnellaan. Tulee tunne, että voi täysin avoimesti jakaa elon tuntemuksia.<3

MH