TOIMISTON ASSISTENTTI JA KOULUTETTU HIEROJA

Laura Kostiainen (Savonlinna)

Moikka!

Kiva, kun löysit esittelyyni 😊

Olen Laura ja toimin Terapiaperhosessa Savonlinnassa toimiston assistenttina ja hierojana sekä voit tavata minut myös Neurosonic käynneillä. Terapiaperhosessa olen työskennellyt vuodesta 2019.

Asiakaspalvelu- ja taloushallintotehtävissä olen ollut liki 15 vuotta ja hierojaksi olen valmistunut 2015. Neurosonicin saloihin olen tutustunut Terapiaperhoselle tullessa eli jo muutaman vuoden ajan.

Hieronnassa olen erikoistunut kivun hoitoon ja urheilijan lihashuoltoon, jonka lisäksi olen perehtynyt myös imukuppaukseen ja selkärangan osteopaattiseen mobilisointiin. Neurosonicin koen täydentävän tätä kokonaisuutta todella hyvin ja suosittelenkin lämpimästi yhdistämään Neurosonicin sekä hieronnan, jolloin kokonaisvaikutus kivun tai palautumisen osalta saadaan tällöin parhaiten hyödynnettyä. Imukuppaus tukee myös hyvin hieronnan vaikutusta sen aineenvaihduntaa parantavan vaikutuksen vuoksi.

Vapaa-aikani kuluu liikunnan, ulkoilun ja eläinten parissa, jotka ovat kaikki kulkeneet mukana koko elämäni ajan ja ovat lähellä sydäntäni.

Asiakaspalvelijana haluan kohdata sinut yksilöllisesti ja tarpeitasi kuunnellen. Kartoitan käynnillä kanssasi kokonaistilannettasi, jotta voin antaa vinkkejä arkeesi ja auttaa sinua parantamaan päivittäistä toimintakykyäsi sekä palautumistasi.

Kysythän rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi ❤

 

-Laura-

Varaa aika Lauralle hierontaan tai imukuppaushierontaan

laura

Laura Kostiainen

Toimiston assistentti, koulutettu hieroja

Puh. 050 475 0560

Laurasta kuultua

Kivut helpottaneet huomattavasti parin hieronta kerran jälkeen. Kiitos!

A
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00