Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Laura Lahti (Savonlinna)

TOIMISTON ASSISTENTTI, KOULUTETTU HIEROJA JA KALEVALAISEN JÄSENKORJAUKSEN OPISKELIJA

Varaa aika Lauralle hierontaan, Neurosoniciin tai Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen

laura

Laura Lahti (Savonlinna)

  • Toimiston assistentti
  • Koulutettu hieroja
  • Kalevalainen jäsenkorjaus -opiskelija

Moikka!

Kiva, kun löysit esittelyyni 😊

Olen Laura ja työskentelen Terapiaperhosessa Savonlinnan toimipisteellä toimiston assistenttina ja hierojana sekä voit tavata minut myös kalevalaisen jäsenkorjauksen ja Neurosonic käynneillä. 

Asiakkaana haluan kohdata sinut yksilöllisesti ja tarpeitasi kuunnellen. Kartoitan käynnillä kanssasi kokonaistilannettasi, jotta voin antaa vinkkejä arkeesi ja auttaa sinua parantamaan päivittäistä toimintakykyäsi sekä palautumistasi.

Kysythän rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi ❤ 

-Laura-

HIERONNASTA

Hieronnassa olen erikoistunut kivun hoitoon ja urheilijan lihashuoltoon, jonka lisäksi olen perehtynyt myös imukuppaukseen ja selkärangan osteopaattiseen mobilisointiin. Neurosonicin koen täydentävän tätä kokonaisuutta todella hyvin ja suosittelenkin lämpimästi yhdistämään Neurosonicin sekä hieronnan, jolloin kokonaisvaikutus kivun tai palautumisen osalta saadaan tällöin parhaiten hyödynnettyä. Imukuppaus tukee myös hyvin hieronnan vaikutusta sen aineenvaihduntaa parantavan vaikutuksen vuoksi.

Voit lukea lisää hieronnasta TÄÄLTÄ. 

KALEVALAISESTA JÄSENKORJAUKSESTA

Kivunhoidossa korostuu mielestäni ihmisten psykofyysinen kokonaisuus. Jokainen yksilönä kokee asiat eri tavalla ja eri voimakkuudella, myös kivun. Eri tapahtumat -niin fyysiset kuin psyykkisetkin- jättävät jälkensä myös kehoon. Keho on äärettömän viisas ja sietää todella paljon, mutta myös tekee parhaansa korjatakseen itseään eri sattumuksien jälkeen. Aina emme välttämättä edes hoksaa, että kivun lähde voikin olla lähtöisin jostain todella kauan sitten sattuneesta tapahtumasta, kun kipu tuntuukin aivan eri kohdassa kehoa.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa koen sen erittäin tärkeäksi, että hoidetaan koko kehoa eli kokonaisuutta ja hoito tehdään kehoa kuunnellen sekä kipua tuottamatta. Hoidon yksilöllisyys varmistetaan haastattelemalla jokaista asiakasta ennen varsinaista hoitoa, mutta myös hoidon aikanakin. 

Ajan saat varattua joko soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta 😊 Lisätietoja löydät Kalevalainen jäsenkorjaus – Savonlinna – Terapiaperhonen ja Kalevalainen jäsenkorjaus – Perinnehoitoa parhaimmillaan (kansanlaakintaseura.fi)

Asiakaskommentteja Laurasta

Tilaa antava, huomioiva ja kuunteleva.
Kalevalainen jäsenkorjaus oli rentouttava ja huomioi koko kehon. Ehdottomasti tulen uudelleen.

Tiina

Mukava, ammattitaitoinen hieroja.

Asiakas

Erittäin taitava ja osaava henkilö.

KK

Kivut helpottaneet huomattavasti parin hieronta kerran jälkeen. Kiitos!

A
Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.