Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Amorin Opaali

Haluaisitteko pysähtyä nautinnon äärelle ja tutustua lisää nautinnon mahdollisuuksiin?

Teemme yhteistyötä Amorin Oy:n kanssa ja Henna tarjoaa Teille mahdollisuuden tutustua laadukkaisiin mielihyvätuotteisiin, seksileluihin, seksin apuvälineisiin sekä seksuaalisuuden ja nautinnon saloihin ammattilaisen opastuksella. Oli aikeissasi sitten järjestää illanistujaiset, tyhypäivä, babyshowerit, polttarit, pikkujoulut tai muu rento hetki ystävien kesken, ja haluatte sukeltaa seksuaalisen nautinnon maailmaan, olemme enemmän kuin mielellämme osana ikimuistoista tapahtumaanne!

Henna tarjoaa Amorin Opaali hetkiä, joissa pysähtyminen on mahdollista. Hetken ilmapiiri on rento ja välitön ja tärkeää on, että tuotteisiin tutustumisen yhteydessä saatte kysyä mitä tahansa seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvää ilman häpeää tai pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta. Henna on koulutettu seksologian ammattilainen, jolta saatte varmasti luotettavaa ja ajankohtaista tietoa tuotteista sekä seksistä ja seksuaalisuudesta. Tilaisuudessa saatte tutustua mielenkiintoisiin ja ihastuttaviin mielihyvätuotteisiin rauhassa. Henna antaa ideoita ja vinkkejä tuotteiden hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen, sensitiivisesti ja lempeällä otteella.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua erilaisiin seksileluihin, liukuvoiteisiin, hierontaöljyihin, geishakuuliin sekä muihin mielihyvätuotteisiin turvallisessa ympäristössä, jossa saatte konkreettisesti kuulla, nähdä, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita! Mikäli materiaali, tuoksut tai vaikkapa värinän voimakkuus askarruttavat, Hennalta on helppo saada mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksia.

Nämä Amorin hetket on myös mahdollista yhdistää Shibari sidonnan kokeiluun yksilönä tai ryhmänä.

Amorin Opaalin hinta on 150 euroa. Hinta kattaa asiantuntijapalkkion, matkakustannukset Etelä-Savon alueella sekä yhden ilmaisen toimituksen tilatuille tuotteille.

Voit yhdistää tuotteisiin tutustumisen laajempaan koulutuspakettiin tai esimerkiksi Shibari-sidonta kokemukseen, jonka sisältö on vapaasti muokattavissa erilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyydä erillinen tarjous!

Voit kysyä lisää Hennalta numerosta 0503447864 tai sähköpostilla henna.suikki@terapiaperhonen.comTuotteisiin voit tutustua osoitteessa www.amorin.fi.

 

Haluatko lisätietoa Amorin Opaalista?

Palautetta palvelustamme? Mielipiteesi on meille tärkeä!

Voit kirjoittaa myös nimimerkillä, jotta voimme julkaista palautteesi kotisivuillamme. Kiitos! <3

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.