Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Lahjakortti – Fysioterapeutin kotikäynti 45min – Mikkeli ja Savonlinna

69,00 85,00 

Tiesitkö, että kotona toteutuvaa fysioterapiaa voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennysosiossa? Fysioterapeutin kotikäynnin voi vähentää samassa taloudessa asuvalle henkilölle, kuten puolisolle tai lapselle sekä omille vanhemmille, jotka asuvat eri osoitteessa.

Voit edistää siis läheisesti toimintakykyä tai kartoittaa apuvälinetarvetta. Fysioterapeutin kotikäynnillä edistetään mm. lihasten voimaa, tasapainoa, kävelyä, siirtymisiä ja arjessa selviämistä. Usein ohjataan kotiharjoittelua. Kotikuntoutus siis edistää kotona pärjäämistä mahdollisimman pitkään. Terapiaperhosen fysioterapeutin kotikäynti toteutetaan Mikkelin ja Savonlinnan keskustan alueella sekä Mikkelin ja Savonlinnan lähialueilla.

Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta sekä neurologisesta kuntoutuksesta.

  • Kotikäynti 45min keskustan alueella 55€ + matkakorvaus 14€
  • Kotikäynti 45min max 20km Mikkelin ja Savonlinnan keskustasta 55€ + matkakorvaus 30€

 

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä saakka. Kun olemme saaneet tilausvahvistuksen tilauksestasi, soitamme sinulle ajanvarauksesta mahdollisimman pian. Mikäli haluat lahjakortin sähköisessä muodossa, otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@terapiaperhonen.com tai puhelimitse 050 475 0560.

Kuvaus

Huolestuttaako, että läheisesi kompuroi kotonaan? Tarvitseeko hän apua tasapainoon ja kävelyyn? Olisiko tarvetta kotiharjoittelun ohjeistamiseen, jotta vaivat pysyvät loitolla? Olisiko apuvälineiden kartoituksesta hyötyä?

Tilaa kotiin fysioterapeutti edistämään kotona selviytymistä ja edistämään toimintakykyä. Fysioterapeutti käy sinun tai läheisesi kanssa toimintakykyä ja harjoittelun tarpeita läpi, ja niiden pohjalta suunnitellaan yksilöity ja toimintakykyä edistävä kotiharjoitteluohjelma. Käyntien yhteydessä voidaan auttaa monipuolisesti erilaisissa toimintakyvyn haasteissa. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta sekä neurologisesta kuntoutuksesta.

Voit tilata itsellesi yhden tai useamman fysioterapiakäynnin. Mikäli olette esim. sisarustesi kanssa ostamassa viikoittaisia kotikäyntejä ikääntyneelle vanhemmallenne ja tarvitsette laskulle jakamista, niin otattehan yhteyttä toimistoomme. Terapiaperhosen fysioterapeutin kotikäynnit toteutetaan Mikkelin ja Savonlinnan keskustan alueella sekä Mikkelin ja Savonlinnan lähialueilla. Mikäli matkaa kotikäynnille tulisi enemmän kuin 20 km tai haluat lahjakortin sähköisessä muodossa, otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@terapiaperhonen.com tai puhelimitse 050 475 0560.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä saakka. Kun olemme saaneet tilausvahvistuksen tilauksestasi, soitamme sinulle ajanvarauksesta mahdollisimman pian.


 

Vuoden 2024 alusta alkaen voit vähentää kotona toteutuneen fysio- ja toimintaterapian kotitalousvähennyksessä henkilökohtaisessa verotuksessasi. 

Huomioi nämä:

  • Kotitalousvähennyksenä voidaan vähentää vain kotona tehdyn työn osuus. Et voi siis vähentää esim. matkan osuutta kuntoutusyrityksen laskusta. 
  • Enimmäiskorvaus on vuonna 2024 on 60% yritykselle maksettavasta palvelun hinnasta ja yhteensä 3500€.
  • Yrityksellä täytyy olla lainmukainen oikeus tuottaa terveydenhuollon palvelua, ja yrityksen on oltava ennakkoperintärekisterissä. Terapiaperhosen osalta nämä ehdot täyttyvät.
  • Tee vähennys itse omaan veroilmoitukseesi tai laske se muutosverokorttiisi.
  • Vähennyksen piirissä on myös kotikuntoutus samassa taloudessa asuvalle henkilölle, kuten puolisolle tai lapselle, tai omille vanhemmille erillisessä osoitteessa.

Lisätiedot

Valitse kaupunki

Savonlinna kotikäynti 45min työn osuus (55€), Mikkeli kotikäynti 45min työn osuus (55€)

Valitse tuote

Matkakulut keskustan alueella (+14€), Matkakulut max 20km keskustasta (+30€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti – Fysioterapeutin kotikäynti 45min – Mikkeli ja Savonlinna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.