Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Fysioterapeutin kotikäynti – Savonlinna

69,00 99,00 

Tiesitkö, että kotona toteutuvaa fysioterapiaa voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennysosiossa? Fysioterapeutin kotikäynnin voi vähentää samassa taloudessa asuvalle henkilölle, kuten puolisolle tai lapselle sekä omille vanhemmille, jotka asuvat eri osoitteessa.

Voit edistää siis läheisesti toimintakykyä tai kartoittaa apuvälinetarvetta. Fysioterapeutin kotikäynnillä edistetään mm. lihasten voimaa, tasapainoa, kävelyä, siirtymisiä ja arjessa selviämistä. Usein ohjataan kotiharjoittelua. Kotikuntoutus siis edistää kotona pärjäämistä mahdollisimman pitkään.

Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta sekä neurologisesta kuntoutuksesta. Savonlinnassa fysioterapeutti on mahdollista saada kotikäynnille Haapalaan, Simanalaan, Anttolaan, Silvolaan, Louhelle, Kerimäelle taajama-alueelle, Kulennoisiin sekä Savonlinnan taajama-alueelle.

Kun olemme saaneet tilausvahvistuksen tilauksestasi, soitamme sinulle ajanvarauksesta mahdollisimman pian.

Kuvaus

Huolestuttaako, että läheisesi kompuroi kotonaan? Tarvitseeko hän apua tasapainoon ja kävelyyn? Olisiko tarvetta kotiharjoittelun ohjeistamiseen, jotta vaivat pysyvät loitolla? Olisiko apuvälineiden kartoituksesta hyötyä?

Tilaa kotiin fysioterapeutti edistämään kotona selviytymistä ja edistämään toimintakykyä. Fysioterapeutti käy sinun tai läheisesi kanssa toimintakykyä ja harjoittelun tarpeita läpi, ja niiden pohjalta suunnitellaan yksilöity ja toimintakykyä edistävä kotiharjoitteluohjelma. Käyntien yhteydessä voidaan auttaa monipuolisesti erilaisissa toimintakyvyn haasteissa. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta sekä neurologisesta kuntoutuksesta.

Voit tilata itsellesi yhden tai useamman fysioterapiakäynnin. Mikäli olette esim. sisarustesi kanssa ostamassa viikoittaisia kotikäyntejä ikääntyneelle vanhemmallenne ja tarvitsette laskulle jakamista, niin otattehan yhteyttä toimistoomme. Mikäli matkaa kotikäynnille tulisi enemmän kuin 20 km otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@terapiaperhonen.com tai puhelimitse 050 475 0560.

Kun olemme saaneet tilausvahvistuksen tilauksestasi, soitamme sinulle ajanvarauksesta mahdollisimman pian.


 

Vuoden 2024 alusta alkaen voit vähentää kotona toteutuneen fysio- ja toimintaterapian kotitalousvähennyksessä henkilökohtaisessa verotuksessasi. 

Huomioi nämä:

  • Kotitalousvähennyksenä voidaan vähentää vain kotona tehdyn työn osuus. Et voi siis vähentää esim. matkan osuutta kuntoutusyrityksen laskusta. Terapiaperhosen itsemaksavien kotikäynneissä on vain työn osuutta, emme laskuta km-korvausta.
  • Enimmäiskorvaus on vuonna 2024 on 60% yritykselle maksettavasta palvelun hinnasta ja yhteensä 3500€.
  • Yrityksellä täytyy olla lainmukainen oikeus tuottaa terveydenhuollon palvelua, ja yrityksen on oltava ennakkoperintärekisterissä. Terapiaperhosen osalta nämä ehdot täyttyvät.
  • Tee vähennys itse omaan veroilmoitukseesi tai laske se muutosverokorttiisi.
  • Vähennyksen piirissä on myös kotikuntoutus samassa taloudessa asuvalle henkilölle, kuten puolisolle tai lapselle, tai omille vanhemmille erillisessä osoitteessa.

Lisätiedot

Valitse tuote

Fysioterapeutin kotikäynti 45 min Savonlinnan taajamassa, Fysioterapeutin kotikäynti 45 min 20km Nojanmaasta, Fysioterapeutin kotikäynti 75 min Savonlinnan taajamassa, Fysioterapeutin kotikäynti 75 min 20km Nojanmaasta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fysioterapeutin kotikäynti – Savonlinna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.