Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Neurosonic  

Neurosonic on Suomessa kehitetty menetelmä, joka kohentaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä on kehoon kohdistettu matalataajuinen värähtely, joka rentouttaa lihaksia, lievittää psyykkistä ja kehollista stressiä sekä nopeuttaa palautumista. Unen laatu paranee, jännittyneisyys, ahdistuneisuus ja levottomuus lievittyvät. Neurosonicilla voidaan lievittää myös lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä erilaisia kehon kipuja ja puutumisoireita. Ohjelmilla on vaikutusta verenkiertoon, nestekiertoon ja aineenvaihduntaan tehostavasti. 

Neurosonic tapahtuu rauhallisessa huoneessa ergonomisesti muotoillulla divaanilla selinmakuulla maaten. Halutessasi voit saada värähtelyohjelman aluksi kuulokkeet rentouttavaa musiikkia varten sekä painopeiton päällesi tukemaan kehon rentoutumista.  

Neurosonic-ohjelmat 

RENTOUTTAVAT OHJELMAT: 

10 minuutin rentouttava ohjelma 

Rentouttavien ohjelmien lyhin versio, 10 min rentoutus lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Se soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksensa vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen. 

20 minuutin rentouttava ohjelma 

Tätä ohjelmaa käytetään erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Sitä voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Tämä on erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin! 

25 minuutin rentouttava ohjelma 

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Tällä ohjelmalla on hyvä aloittaa laitteen käyttö, koska sen vaikutukset ovat monipuoliset. 25 min rentoutusta kannattaa hyödyntää unihäiriöiden hoitoon, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Moni saa ohjelmasta avun myös lihasten rentouttamiseen. 

39 minuutin rentouttava ohjelma 

Pisin rentoutusohjelma, joka sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta tällä ohjelmalla saat aktivoitua enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen. 

AKTIVOIVAT OHJELMAT: 

12 minuutin aktivoiva ohjelma 

12 min aktivaatio on lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin sekä lihasjännityksen, päänsärkyjen ja kipujen lievitykseen. Se sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä akuutin aktivoivan vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä. 

24 minuutin aktivoiva ohjelma 

Tämä ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa. Ohjelma ei sovellu myöskään, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Tänä reipas ohjelma sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva! 

PALAUTTAVAT OHJELMAT: 

37 minuutin palauttava ohjelma 

Tämä ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Sen avulla voi lisätä voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Ohjelma on toimiva mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua. 

41 minuutin palauttava ohjelma 

Tätä ohjelmaa käytetään palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.  

 

Ajan Neurosoniciin saat varattua joko soittamalla toimistoomme 050 4750560 tai suoraan nettiajanvarauksen kautta.  

Jos haluat ostaa lahjakortin Neurosoniciin, voit tilata lahjakortin suoraan verkkokaupastamme. 

 

Tervetuloa! 

.

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.