Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Neurosonic apuna stressin hallinnassa

Arki on tänä päivänä aina vain kiireisempää ja aivot ottavat vastaan ärsykkeitä yhä useammasta eri lähteestä. On aika tavallista, että tehdään paljon töitä päätteen edessä ja otetaan koko työpäivän ajan viestitulvaa vastaan. Tauolla selataan monia uutisia, viestejä ja sosiaalista mediaa. Kotiin tultua selataan lisää, jotta saadaan asioita hoidettua ja ehkä rentoudutaan sohvalla katsoen lisää puhelinta. Ja kaikkien näiden selaamisten ohessa tehdään paljon vielä muutakin, multitaskataan, että aika riittäisi.

Vaikkakin tekniikka helpottaa arjen monia toimintoja, niin samanaikaisesti aivojen kuormitustaso nousee valtavasti kaiken digihälyn seurauksena. Jo yksikin puhelimen vilkaisu voi häiritä keskittymistä, ja pitkäkestoisena tämä vaikuttaa keskittymiskyvyn sekä muistin heikentymiseen. Jatkuvana nämä ärsykkeet pitävät yllä kehon kuormitustilaa eli keho alkaa olla jatkuvassa stressitilassa. Kierrokset jäävät päälle.

Aivot tarvitsevat palautumisaikaa. Tähän yksi avaintekijä on hyvä uni. Monesti vaan jo valmiiksi jatkuvassa stressitilassa olevan voi olla vaikea nukahtaa, saada tarpeeksi unta tai uni on hyvin katkonaista. Mahdollisesti myös arjen kiire painostaa nipistämään aikaa lisää jo valmiiksi lyhyistä yöunista tai arjen huolet pyörivät vuorokauden ainoaan hiljaiseen aikaan mielessä. Huonot yöunet lisäävät entisestään kehon kuormitus- sekä stressitilaa, ja pahimmillaan huomaa olevansa jatkuvassa negatiivisessa kierteessä huonojen yöunien ja jaksamisensa kanssa. 

Mikä sitten avuksi? Jos sinusta tuntuu, että omia ajatuksia on vaikea rauhoittaa ja keho on jatkuvasti kierroksilla tai olet (ja kehosi on) totaalisen väsynyt kaikesta kuormasta, niin ensisijaisesti kiinnittäisin huomiota unenlaatuun. Tämä on kuitenkin se yksi tärkein tekijä palautumisessa.

Unenlaadun parantamisessa erinomaisena apuna on ollut monelle Neurosonic, joka vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon lähettämällä kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Tällöin mielen ei tarvitse tehdä töitä rauhoittuakseen ja rentoutuakseen. Eli vaikka mieli kävisi ylikierroksilla, niin Neurosonic vaikuttaa silti hermoston kautta rauhoittavasti ja laskien stressitasoja. Hermoston rauhoittumisen kautta myös unenlaatu paranee.

Neurosonicia kannattaa käyttää useamman kerran eli ns. sarjakäyntinä (vähintään 3-5 kertaa), jolloin positiiviset vaikutukset alkavat näkyä ja tuntua selkeämmin, sekä kestävät pidemmän aikaa. Neurosonic sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Tutkimustulokset ja asiakaspalautteet osoittavat, että Neurosonicista on apua esimerkiksi:

  • unihäiriöihin
  • stressiin
  • kehon ylikuormitustilaan
  • erilaisiin jännitys- tai kiputiloihin
  • ääreisverenkierron ongelmiin
  • suolisto- ja aineenvaihdunnan ongelmiin
  • liikunnasta palautumiseen

 

 Asiakaskokemuksia löydät muun muassa täältä: 

https://neurosonic.fi/blogs/kokemukset

https://terapiaperhonen.com/blogi/lamauttava-koko-kehossa-aaltoileva-viiltava-kipu-joka-ei-mennytkaan-ohi/

Kirjoittaja:

Terapiaperhosen työntekijä

Neurosonic divaani löytyy Terapiaperhosen molemmista toimipisteistä. Aikoja Neurosoniciin voit varata suoraan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla toimistoomme 050 475 0560.

Lahjakortit Neurosoniciin saat ostettua suoraan verkkokaupastamme.

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.