Search
Close this search box.
Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

LymphaTouch alipainehoitolaite

Mikkelin toimipisteellä on saatavilla osana fysioterapiaa tai itsenäisenä hoitona Lympha Touch! Olemme tästä pienestä laitteesta todella innoissamme ja ensimmäiset käyttökokemukset ovat olleet superpositiivisia.

Lymphatouch on lääkinnällinen hoitolaite, joka alipaineen avulla aktivoi ihon alla kudoksessa imunestekiertoa. Hoito aktivoi tehokkaasti elimistön imunestekiertoa ihonalaisessa kudoksessa, joka lisää hapen sekä ravintoaineiden saantia hoidetun alueen ympärillä. LymphaTouch -laitteen hoitopään ollessa kosketuksissa iholla, se muodostaa itsestään alipaineen kudokseen, joka puolestaan aiheuttaa ihon ja kudoksen venymisen. Venyminen avaa imunestetiehyet, jolloin imuneste alkaa virtaamaan soluvälitilasta imusuoniin. Tämän mekanismin avulla hapen ja ravinteiden saanti lisääntyy kudoksessa.

Lisäksi Lymphatouch -hoitoihin voi ottaa mukaan pulsaatio- eli värinäominaisuuden, jonka taajuutta vaihtelemalla pääsee käsiksi syvemmälle kudokseen.

Hoitomuotona Lympha Touch on miellyttävä ja ei jätä mustelmia ihoon.

Mihin vaivaan kannattaa Lympha Touchia kokeilla?

Suosittelemme kokeilemaan Lympha Touchia esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Turvotus: Onko kehossasi turvotusta, kerääkö raajasi nestettä helposti tai onko leikkauksen jälkihoitona jäänyt haavan lähialueille turvotusta? Lymphalla on tarkoitus saada imunestekierto liikkeelle, jotta turvotusta saataisiin laskemaan.

Palautuminen: Urheilijoille, sekä aktiiveille että kuntoliikkujille, Lympha voi tehostaa palautusta. Lymphaa voi käyttää lihasten rentouttamiseen, yleiseen lihashuoltoon sekä ylirasitustilasta palautumiseen.

Akuutit urheiluvammat: Nyrjähtikö nilkka tai vääntyikö polvi? Akuuteissa urheiluvammoissa Lymphatouchia käyttäen voidaan välttyä pahimmalta turvotukselta, kivulta ja arpeutumiselta.

Kivun hoito: Kivun hoidossa Lymphatouch on myös omaa luokkaansa. Yksilöidyillä hoitomenetelmillä voidaan hoitaa myös neuropaattisia kiputiloja.

Arpien hoito: Arpien käsittelyssä Lymphatouchia voi myös käyttää manuaalisen käsittelyn ohella. Alipaine venyttää hyvin arven ympärillä olevaa kudosta. Arpien käsittely on tärkeää, sillä arven ihon kuuluisi liikkua, kuten terveenkin ihon ja Lymphatouchilla saadaan uusia variaatioita arpien hoitoon. Lymphatouchilla saadaan arpien kiinnikkeitä tehokkaasti ”rikottua”, jolloin arpikudos saadaan liikkuvammaksi. Verenkierto sekä nestekierto paranee, jolloin turvotus kudoksessa laskee ja kivut vähenevät. Värinäominaisuudella on mahdollista ’’rikkoa’’ arpikudoksen kiinnikkeitä tehokkaasti samalla luoden arven alueelle liikkuvuutta.

Tervetuloa Perhoselle Mikkeliin!

Lympha Touch laite on saataville Mikkelin toimipisteellä fysioterapian vastaanotolla. Ajanvaraus onnistuu osoitteesta https://varaa.nettiajat.fi/3333/.

Lymphatouch -sovelluksen tarjoamien spesifien hoitomenetelmien avulla voidaan tarjota kuntoutusta ja hoitoa yksilöllisesti asiakkaalle.

Lisätietoa palvelusta saat täältä.

Kirjoittaja:

Terapiaperhosen fysioterapeutti

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.