Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja hyvinvointia tukevat palvelut vauvasta vaariin.

Mitä seksi on – opas

8,90 

Mitä seksi on -opas on tarkoitettu pieneksi tietopaketiksi ihmisille, ketkä haluavat tietää lisää seksistä ja hyötyvät selkeästä kirjoitusasusta. Opas on kirjoitettu yksinkertaisesti ja selkeästi ja pitää sisällään perusasioita ja käsitteitä seksistä ja sen toteuttamisesta. Opas sisältää 24 sivua ja on a5 kokoinen.

Kuvaus

Mitä seksi on -opas on tarkoitettu pieneksi tietopaketiksi ihmisille, ketkä haluavat tietää lisää seksistä ja hyötyvät selkeästä kirjoitusasusta. Opas on kirjoitettu yksinkertaisesti ja selkeästi ja pitää sisällään perusasioita ja käsitteitä seksistä ja sen toteuttamisesta. Opas sisältää 24 sivua ja on a5 kokoinen. Opasta voivat lukea esimerkiksi kehitysvammaiset ihmiset, ketkä kaipaavat selkeää tietoa seksistä. Opas on myös suunnattu ammattilaisille ja läheisille työkaluksi keskusteluihin seksuaalisuudesta ja seksistä.  Opas on tehty yhteistyössä yhteisöpedagogiopiskelija Anni Suvannon kanssa.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä, mikäli huomaat korjauksen tarpeita tai virheitä oppaassa. Toivottavasti materiaalista on hyötyä.

Lisätiedot

Kpl määrä

1kpl, 5kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitä seksi on – opas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä. 

Terapiaperhonen-

Tilaa meidän uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain vaihtuvia etuja sekä ajankohtaista tietoa meistä.