FYSIOTERAPEUTTI

Riina Heinonen

Tervehdys!

Mie olen Riina, yksi Terapiaperhosen fysioterapeuteista. Miun juuret on Punkaharjulla, mutta perheeni kanssa asun Mikkelissä. Olen äiti kolmelle ihanalle lapselle.

Fysioterapiaa olen tehnyt työkseni laidasta laitaan - tuki- ja liikuntaelinkuntoutuksesta geriatriseen kuntoutukseen niin vuodeosastolla, palvelutalossa, kuntoutuskeskuksessa kuin avovastaanotollakin. Ikähaitari on ollut vauvasta vaariin.

Valmistuin fysioterapeutiksi Mikkelin Ammattikorkeakoulusta Savonlinnan yksiköstä syksyllä 2012, mutta huutavan sijaispulan vuoksi aloitin fysioterapeutin sijaisena työt jo keväällä 2012.

Lähes koko urani ajan olen työskennellyt neurologisen fysioterapian parissa. Kipinä siihen sai alkunsa opiskeluajoilta. Ensimmäinen työpaikkani oli kuntoutuskeskuksessa, jossa työskentelin pääasiassa vaikeavammaisten parissa. Siitä se ura sitten avautui.

Pääsin toteuttamaan kuntoutusta myös allasterapian muodossa, mikä on ollut omiaan entiselle vesipedolle. Uiminen ja vesi elementtinä on ollut itselleni aina tärkeää, ihan lapsesta saakka. Harrastuksiini kuuluu uimisen lisäksi myös vapaaehtoistyö Järvipelastuksen parissa.

Neurologiseen kuntoutukseen olen saanut lisää työkaluja tutustumalla Vasa Concept- menetelmään. Menetelmä näkyy nykyisin myös päivittäisessä työssäni osana muuta fysioterapiaa.

Olin haaveillut jo opiskeluajoista saakka lantionpohjan fysioterapeutin urasta ja sen toteuttamisesta jossain vaiheessa elämää. Omien lasten syntymien jälkeen alkoi kehossa näkyä raskauksien ja synnytysten jäljet ja niiden tuomat kehon ongelmat. Työurallani aukeni viimein sauma, jolloin tuli tilaisuus päästä opiskelemaan lantionpohjan ja äitiysfysioterapian saloja. Omakohtaiset kokemukset raskauksista ja synnytyksistä on toiminut vahvana pohjana kiinnostukselle äitiysfysioterapiaa kohtaan.

Äitiysfysioterapiassa – kuten muussakin tekemässäni työssä, miulle on tärkeintä, että asiakas tulee kuulluksi. Jokaisella meillä on tavoitteita, joita kohti fysioterapiassa yhdessä mennään yksilöllisin keinoin. Mehän ei kaikki samaan muottiin mahduta.

Pääpaino äitiysfysioterapiassa miulla on ollut synnytyksen jälkeinen kuntoutus, unohtamatta kuitenkaan raskauden aikaista fysioterapiaa ja kehonhuoltoa. Jokainen asiakas on miulle tärkeä.

Jos haluat tavata terapeutin, joka tekee työtä koko sydämellään, olen täällä juuri Sinua varten!

Riina Heinonen
Fysioterapeutti AMK

Varaa aika Riinalle fysioterapiaan

fysioterapeutti-riina-heinonen

Riina Heinonen

Fysioterapeutti AMK

Äitiysfysioterapeutti

 

Olen opintovapaalla 01/2023 alkaen toistaiseksi.

"Elä ressaa, tee parhaas ja unoha loput."

Riinasta kuultua

Lämmin, motivoiva ja ihmisläheinen fysioterapeutti, joka osaa asiansa sekä lähestyy asiakasta asiakaslähtöisesti!

Crps2020

Olen tyytyväinen käyntiin. Ongelmat saatiin tunnistettua ja sain ohjeet kotihoitoa ja jatkoseurantaa varten. Käynti oli miellyttävä kokemus, vaikka etukäteen ahdistikin.

Riina

Kiitos, todella ihana syvärentouttava käsittely koko kropalle ja tässä tapauksessa myös enemmän kuin tarpeellinen hiljennyshetki, rauha ja pysähdys suru-uutisen käsitelijälle. Kiitos. Tulen uudestaan, uusia aikoja keväälle varattiin.

Sirpa Seppälä

Kävin n. viikko sitten akupunktiossa ja voi pojat, että nautin!! Riina otti miut niin hyvin huomioon ja sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja rennoksi koko hoidon aikana. Jo yhden kerran jälkeen tunsin oloni ihanan rennoksi. Iso suositus!

Tiia

Ensikertalaiselle hyvin miellyttävä ja perusteellinen hieronta.

Maija

Asiantuntevaa, hyvää henkilökohtaista ohjausta. Asiakas kuullaan yksilönä ja perehdytään juuri sinun oireisiin ja luodaan sinulle sopivat kuntoutukset.

Hyviä, selkeitä ohjeita. Iloinen palvelu. Osaava terapeutti.

Rauni

Oli rentouttava kokemus! Hienot tilat ja ammattitaitoinen terapeutti 🙂

Sanna

Erittäin hyvä palvelu!

Hanne

Teillä on kodikas tunnelma ja lämmin ilmapiiri 🙂

KimBSu

Lämmin vastaanotto, miellyttävät tilat ja mukava olo koko käynnin ajan.

Hanna

Hei, kiitos teemailloista. Todella paljon informaatiota ja hyödyllistä tietoa. Harjoitukset oli hyviä ja Riina kerroit ne selkeästi. Nyt vaan harjotteita tekemään. Toisessa teemaillassa oli tosiaan hyvä että kuva ja harjoitukset olivat kumpikin näkyvillä. Olen todella tyytyväinen antiin ja olen varmasti Riina sinuun yhteydessä jos on tarvetta vielä kun palaan suomeen kesällä.

Eveliina

Kiva ilta. Avointa keskustelua. Riina osaat selittää harjoitukset hyvin ja kiva, että jaksat selittää useaan kertaan. <3 Kiva, että autat etsimään esim. lihaksen reunat.

Ryhmäläinen 2

Harjoituksen hyvät. Sain jotain kotiin viemisiksi. Hyvä tiivis info alkuun.

Ryhmäläinen 3

Tykkäsin kovasti ryhmän toiminnallisesta osuudesta. Kerroit hyvin, miten lihakset tulee jännittää ja kuinka jännityksen voi tarkastaa. Alun teoriassa oli hyvää sen havainnoillisuus ja hyvät kuvat. Kokonaisuus hyvä! Kiitos!

Ryhmäläinen
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00