FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJA

Anni Kivekäs

Moikka!

Miä oon Anni, 24-vuotias Mikkeliläinen. Vasta valmistunut fysioterapeutti Savonia-ammattikorkeakoulusta ja aloittelen uraani Terapiaperhosella.

Vielä en ole kerennyt erikoistumaan mihinkään fysioterapian alaan, mutta työharjoitteluiden pohjalta kokemusta löytyy niin neurologisesta kuntoutuksesta kuin vastaanottotyöstä. Uuden työpaikan innoittamana kuitenkin aloittelen perehtymistä syvemmin neurologiseen fysioterapiaan ja sen eri kuntoutusmuotoihin.

Oma mottoni on kohdata ihminen kokonaisuutena ja kuunnella asiakasta koko sydämellä. Tämä näkyy työskentelyssäni vuorovaikutuksen tärkeydessä ja miulle on myös tärkeää opastaa asiakasta tuntemaan omaa kehoaan ja oppia kuuntelemaan sitä.

Fysioterapia on minulle tärkeää, sillä haluan auttaa ihmisiä kuntoutumisessa sekä mahdollisesti ennaltaehkäisemään toimintakyvyn häiriöitä.

Tällä hetkellä olen urani alkupuolella, joten innokkuutta riittää vaikka muille jakaa ja tästä alkaa oikea oppiminen fysioterapian saloihin.

Olen itse toiminnan ihmisiä ja harrastan kaikennäköistä liikuntaa ja tekemistä, joten tiedän että mitä tahansa voi sattua ja tapahtua menossa. Kaikesta kuitenkin on selvitty sisulla ja kovalla tahdonvoimalla. Tätä topakkuutta toivon myös tartuttavani asiakkaisiini sekä lähipiiriini. Uskon että kaikki on mahdollista niin pitkään kuin siihen itse uskoo.

Motivaation lisäksi huumori auttaa jaksamaan ja on hyvä osata vähän nauraa itselleen. Epäonnistuminen on normaalia ja niitä vaaditaan paljon ennen onnistumista. Kuntoutuminen on aina pitkä prosessi ja on hyvä osata olla kärsivällinen. Tulosta kyllä tulee, vaikkei sitä itse aina heti huomaisikaan.

Olen aina valmis uusiin haasteisiin ja uskon että voimme yhdessä opettaa toisiamme. Lähden tähän fysioterapeutin pestiin avoimin mielin ja odottavin fiiliksin.

Otahan yhteyttä!

Varaa aika Annille fysioterapiaan

Anni2

Anni Kivekäs

Fysioterapeutti

Annin toimipiste sijaitsee Mikkelissä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00