Tehokasta ja vaikuttavaa kuntoutusta kokonaisvaltaisesti – jotta sinä voit toteuttaa unelmasi!

Päivi Röppänen (Mikkeli)

fysioterapeutti

Varaa aika Päiville fysioterapiaan

Päivi työskentelee Terapiaperhosen Mikkelin toimipisteellä ja tekee fysioterapiaa sekä voice massage - hoitoja

Päivi Röppänen (Mikkeli)

  • Fysioterapeutti AMK
  • Voice Massage -osaaja

Tervehdys!

Nimeni on Päivi. Valmistuin fysioterapeutiksi Tampereelta vuonna 2002. Olen aiemmin työskennellyt terveyskeskuksessa sekä yksityissektorilla tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisen kuntoutuksen parissa. Lisäksi olen ohjannut joogaa, PhysioPilatesta sekä monenlaista muuta ryhmäliikuntaa.

Miellän ihmisen psykofyysisenä kokonaisuutena. Kehon oireet koetaan aina yksilöllisesti ja ne voivat heijastua muuhun elämään monin eri tavoin. Keho-mieli -yhteyden sekä vuorovaikutuksen merkitys kuntoutumisessa onkin itseäni kiinnostava osatekijä. Hienointa on huomata positiivisia muutoksia alkavan tapahtua joskus hyvinkin pienillä siirroilla.

Fysioterapeuttina olen kuunteleva ja perusteellinen. Nautin siitä, kuinka monesta näkökulmasta ongelmia voidaan lähteä yksilöllisesti purkamaan. Oppiminen ei koskaan lopu ja lisäkoulutukset tuovat aina uutta ymmärrystä ja työkaluja. Kouluttauduin juuri äänentuottoon ja hengitykseen keskittyvän VoiceMassage -menetelmän osaajaksi.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

Päivi työskentelee Terapiaperhosen Mikkelin toimipisteellä ja tekee fysioterapiaa sekä voice massage - hoitoja
Fysioterapeutti Päivi Röppänen työskentelee Terapiaperhosen Mikkelin toimipisteellä. Päivin osaamisalueeseen kuuluu myös Voice Massage.