Tehokasta ja vaikuttavaa kuntoutusta kokonaisvaltaisesti – jotta sinä voit toteuttaa unelmasi!

Auvo – nopea ensiapu stressin selättämiseen

Auvo-hoito on Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Hoidettava lepää hoitopöydällä tai vaikka lepotuolissa selällään vaatteet päällä viltin alla. Hoitaja käsittelee lempeällä kosketuksella pään, kasvot, kädet ja käsivarret sekä sääret ja jalkaterät Auvo-hoitoon kuuluvan musiikin tahdissa.

Auvo-hoidossa erityistä onkin kosketuksen ja musiikin yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa kumpikin tukee toista. Musiikki on huolella valittu tukemaan kosketusta ja auttamaan hoidettavaa antautumaan hoidon vietäväksi. Auvo-hoidossa käytetään kevyttä kosketusta ja monipuolisesti erilaisia otteita rentoutumisen tukena. Otteisiin kuuluu muun muassa sivelyjä, pyörittelyjä ja painalluksia.

Musiikki tukee rentoutumista, sillä siihen keskittyminen auttaa päästämään irti mielessä mahdollisesti pyörivistä ajatuksista. Lisäksi musiikki tekee hoidosta ennakoitavamman sekä hoitajalle että hoidettavalle, sillä kappaleen vaihtuessa myös käsiteltävä osa kehoa vaihtuu. Tämä tuo myös ensi kertaa hoitoa kokevalle turvallista oloa.

Auvo-hoidon perustana on Suomessa ammattilaisten käyttöön kehitetty syvärentouttava Brain Relief –hoito. Koronakeväänä 2020 Brain Relief –menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja pääkouluttaja Anna Jalava halusivat tarjota kaikille mahdollisuuden lievittää stressiä rentouttavalla kosketuksella ja päätyivät kehittämään lyhyemmän Auvo-hoidon. Auvo-hoidosta voit lukea lisää Brain Relief Academyn verkkosivuilta ja osallistua vaikka itsekin Auvo-koulutukseen!

Auvo-hoitoja tarjolla Terapiaperhosen Mikkelin toimipisteessä toimintaterapeuttimme Nellyn tekemänä. 45minuutin hoitoon kuuluu Perhosella 25minuutin Auvohoito sekä 10minuutin Neurosonic rentoutus. Yhdistimme siis kaksi tehokeinoa yhteen nopeaksi ja helpoksi avuksi stressin selättämiseen.

Voit lukea lisää Auvo-hoidosta myös täältä:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu blogin aiheisiin: