TERAPIAPERHOSEN BLOGISTA

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Pienyrittäjyys ei aina tämän päivän megatrendien vallitessa ole helppoa. Yksi sosiaali- ja terveysalalla näkyvistä trendeistä on jo pidemmän aikaa ollut, että PK-yritykset liittyvät osaksi valtakunnallisia isoja toimijoita ja ketjuja. Kuitenkin täytyy muistaa, että pienyrittäjällä on edelleen tärkeä paikka yhteiskunnan palveluiden tuottajana myös terveysalalla, koska pienyrittäjyys tarjoaa monenlaisia etuja asiakkaan näkökulmasta katsottuna. Pienyrittäjänä pystymme syventämään osaamistamme tarkemmin valitulle erikoistumisalueelle sen sijaan, että pyrkisimme vastaamaan kaikkien ihmisten tarpeisiin mahdollisimman monipuolisesti. Erikoistuminen on tämän päivän yksi kulmakivistä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen hoidon tai palvelun juuri hänen ongelmaansa.

Mutta kun erikoistumme johonkin tiettyyn osa-alueeseen, meidän täytyy osata ohjata asiakkaita eteenpäin, kun vastaan tulee haaste, mihin tiedän paremman osaajan. Tässä kohtaa verkostoituminen tulee tärkeäksi osaksi pienyrittäjyyttä. Verkosto mahdollistaa oikeasti asiakaslähtöiset palvelut, kun haetaan laajoja ja pitkäaikaisia hyötyvaikutuksia. Kun pienyrittäjien verkostossa tunnistamme ja tunnustamme jokaisen erityisosaamista ja ohjaamme asiakkaita parhaan osaajan luokse, luomme myös omaa ammattitaitoamme ja luottamusta asiakkaaseen. Kun verkostossa haluamme aidosti asiakkaan parasta, silloin kaikki voittavat.

PERHONEN JA NIKKARIT YHTEEN SOPPII … JA IDEOITA SYNTYY!

Terapiaperhonen ja PeliNikkarit kohtasivat alun perin TUTU-hankkeen kautta. TUTU-hankkeessa kehitetään sote-alan yritysten ja yhdistysten tuottavuutta ja palvelutarjontaa. Tämän hankkeen tapaamisissa nämä neljä naista päättivät lyödä hynttyitä oikeasti yhteen molempien yritysten palveluiden ja toiminnan laajentamiseksi. Tärkeänä pointtina on meille kaikille, että yhdessä on paljon mukavampaa tehdä ja ideat ovat lennokkaampia neljässä päässä kuin yhdessä.

Terapiaperhonen ja PeliNikkarit ovat nyt yhdistäneet tosiaan voimiaan ja asiantuntijuutta on jaettu puolin sekä toisin. Konkreettisia tuotteitakin olemme jo luoneet, kun MeikäMeikä-pelin uudet teemapakkakortit MeikäMeikäSeurustelee tulivat uunista ulos. Ja jatkoa on tulossa! Luomme ja kehitämme parasta aikaa Parisuhdepeliä työkaluksi varsinkin pari-, perhe- ja seksuaaliterapeuteille, mutta myös asiakkaille itselleen. Lisäksi MeikäMeikä -peli saa jatkoa erilaisten teemapakkojen myötä ja työnohjaukseen on tulossa yhteistyössä kehitettyjä työkaluja. Tiimissä yhdistyvät työnohjauksen, pari- ja seksuaaliterapian, toimintaterapian, nuorisotyön ja vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian osaamista. Tällaista osaamisen määrää on vaikea saada yksin kasaan! 

Nämä kaikki loistavat työkalut ja pelit löydät nyt verkkokaupastamme.

Jaamme samaa tekemisen intoa, kannustamme toisiamme, opimme toisiltamme ja ennen kaikkea nauramme yhdessä. Olemme kaikki erittäin kiinnostuneita kaikenlaisesta uudesta ja yhteistyökuvioista. Tästä on erittäin hyvä jatkaa!

Kirjoittajat ja yhteystiedot:

Henna Kekkonen, Terapiaperhonen Oy, [email protected], 0503447864  

Mari Tynkkynen, Terapiaperhonen Oy, [email protected], 0407485390

Susanna Sillanpää, PeliNikkarit Ay ,Tukipolku ky, [email protected], 0442527512

Tiina Haapiainen, PeliNikkarit Ay, [email protected], 0405269141

Jätä kommentti

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00