Työnohjaus

Voimavaroja lisää työhön? Kyllä, kiitos!

Voimavarakeskeisen työnohjauksen avulla Sinulla on mahdollisuus löytää työhösi uusia ajatuksia, oivalluksia ja keinoja.

Käytännössä kyseessä on tavoitteellinen, luottamuksellinen ja dialoginen keskustelu, jossa jutellaan niistä asioista, niillä sanoilla, jotka sinä tuot esille.

Työnohjauksen aikana sinä voit hengähtää – sinua ei siis analysoida tai yritetä laittaa boksiin.

Päinvastoin, boksia saatetaan tarkastella eri näkökulmista tai vaikka venyttää aikaikkunaa vähän pidemmäksi ja miettiä millainen tarina syntyy, jos jatketaan näin tai kokeillaan jotain uutta.

Kurkkaa tästä esite työnohjauksesta

Työnohjaaja Mari Tynkkynen

Työnohjaus toimii ihan kaikilla aloilla

Työnohjaus onkin tuttua sosiaali- ja terveysalalla ja siellä mielelläni töitä teenkin. Vielä enemmän tykkään, jos paikalla on vielä itse asiakas eli tehdään case-työnohjausta.

Huippua olisi löytää sairaaloista moniammatillinen ryhmä ja yksittäinen henkilö, joka olisi valmis miettimään, ketä varten organisaatio on olemassa. Ja jos organisaatio perustettaisiin tänään, niin millä tavalla se olisi erilainen tai jos asiakkaat saisivat kertoa, mitä he juuri nyt tarvitsevat, niin miten uusi organisaatio siihen muotoituisi.

Työnohjaus on oiva keino omien vahvuuksien löytämiseen työhön ihan kaikilla aloilla.

Työnohjattavina onkin ollut työntekijöitä yksilöistä ryhmiin sekä pienyrittäjistä keskisuurten yritysten johtajiin, ja hyvin laajalla sektorilla.

Joskus siitä on myös hyötyä, että työnohjaaja ei tiedä työnkuvasta tarkemmin, koska silloin saattaa olla helpompi löytää uusia näkökulmia ja syitä sille, miksi oikeastaan toimitaan niin kuin toimitaan.

Toimintaterapeutti työnohjaaja Mari Tynkkynen Terapiaperhonen

Työnohjauksen ammattilaisesi - Mari Tynkkynen

A66A9994

Työnohjauksesta kiinnostuneet, ottakaahan rohkeasti yhteyttä.

Työnohjaustapaamiset ovat kestoltaan 60–90min ja toimitilakäyntien lisäksi voidaan tavata työpaikallasi Savonlinnan ja Mikkelin seudulla tai etänä suojatulla videoyhteydellä.

Lisätietoja minusta saat alla olevasta painikkeesta sekä Dialogicin Voimavarakeskeisistä työnohjaajista ja Suomen työnohjaajien sivuilta.

On muuten älyttömän kiva ohjata kuntoutujan ympärille muodostunutta verkostoa, jotka haluavat juuri tämän kuntoutujan unelmien toteutuvan. Tällaisiin verkostotyönohjauksiin on monesti yhdistynyt myös Vasa Concept -harjoitteiden ohjeistaminen. Verkoston yhteen hiileen puhaltamisella saadaan mielettömiä tuloksia aikaan. Sellaisessa on mukava olla mukana.

Miten pääsen työnohjaukseen

Toimimme laajalla alueella

Työnohjausta tarjotaan toimitiloissa Mikkelissä tai Savonlinnassa sekä työpaikkakäynteinä.

Savonlinnasta käsin etenkin Punkaharjulla, Kerimäellä, Enonkoskella ja Kiteellä.

Mikkelistä käsin etenkin Ristiinassa, Otavassa ja Hirvensalmella.

Saatavilla myös etätyönohjausta.

Miten pääset työnohjaukseen?

Työnohjauksesta yleensä tehdään sopimus työnantajan kanssa, mikä määrittelee monta kertaa ja millä aikavälillä meidän olisi hyvä tavata, jotta työnohjaus palvelisi hyvin.

Työnohjaus on myös yrittäjille oiva keino pyöritellä ideoita ja lisätä jaksamista. Työnohjausprosessi käynnistyy puhelinsoitolla Marille.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00